Seurantalon vuokraus

Seurantalo on vanha suojeluskuntatalo, joka sijaitsee Haralanvaaran huipulla Vaaranniemellä Lieksassa (Haralanvaarantie 10, 81820 Kylänlahti). Paikkaa kutsutaan kauniin järvinäkymän vuoksi ”Köyhän Koliksi”, josta voi katsella kansallismaisemaamme itseasiassa  Kolin koilliselta vastarannalta.  Seurasivustomme yläreunan Pieliselle aukeava vaaranäkymä on otettu Seurantalon pihamaalta.

Seurantalo sijaitsee Haralanvaaralla ja on toimintamme keskuspaikka

Seurantalo sijaitsee Haralanvaaralla ja on toimintamme keskuspaikka

 

 

 

 

 

 

 

Seurantalo vaaralla sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin; seuran hirvipeijaiset sekä heinätanssit järjestetään täällä. Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille kohtuullista korvausta vastaan mm. häiden, merkkipäivien ja tapahtumien viettoa varten. Toimiva keittötila auttaa tilaisuuksien järjestelyissä.  Tiedusteluja ja tilauksia ottaa vastaan majavastaava Esko Tuomainen p. 0400 679 055 tai sähköpostitse sihteeri.haralanera@gmail.com .   Talon varusteista saa käsityksen tutustumalla kalustoluetteloon ohessa: Kalusteluettelo, Haralan Erä 2012

Seurantalolta aukeaa mahtava maisema Pieliselle, Haralanvaaran maisemia voi verrata lähinnä Kolin näkymiin.

Ja näkymä Pieliselle aukeaa myös saunan terassilta sekä uudelta laavultamme.

 

Seurantalon yhteydessä on myös sauna, jossa on tilava pukuhuone.  Koirille on rakennettu tarha saunan takaosan yhteyteen.

Seurantalon vuokra on 150 € vuorokausi plus sähköt mittarin kulutuksen mukaisesti.